skip to Main Content

Baby Plan

Ce înseamnă Baby Plan?

Baby Plan este un pachet de şedinţe foto realizate pe parcursul primului an din viaţa copilului tău. Scopul este acela de a suprinde în imagini de excepţie toate momentele esenţiale din dezvoltarea sa în această perioadă. Copiii se schimbă în permanenţă. Dar nicio altă vârstă nu se compară cu primul an de viaţă, în care schimbările sunt foarte rapide şi dramatice.

Câte şedinţe foto conţine un Baby Plan?

În mod obişnuit un Baby Plan este compus din 4 şedinţe foto, dar dacă doreşti se pot realiza până la 6 şedinţe foto, pentru a marca momentele esenţiale din dezvoltarea bebeluşului. Poţi alege oricare dintre următoarele şedinţe foto:

  • Şedinţă foto de maternitate (în săptămâna 30-32 de sarcină) [Vezi galerii cu fotografii de maternitate]
  • Şedinţă foto de nou-născut (în prima săptămână de viaţă a bebeluşului) [Vezi galerii cu fotografii de bebeluşi
  • Şedinţă foto la 3 luni (atunci când bebeluşul poate sta pe burtică)
  • Şedinţă foto la 6 luni (atunci când bebeluşul poate sta în funduleţ)
  • Şedinţă foto la 9 luni (atunci când bebeluşul poate sta în picioare sprijinit)
  • Şedinţă foto la un an (atunci când poate merge singur)

Când ar trebui programate şedinţele foto?

Ideea din spatele conceptului de Baby Plan este să obţinem o suită de imagini care îl înfăţişează pe copilul tău în primul an de viaţă, pe măsură ce dobândeşte abilităţile specifice acestei vârste. Însă trebuie să ştii că unii copii capătă aceste abilităţi mai repede, iar alţii mai târziu. Vârstele de 3, 6, 9 luni şi un an reprezintă pur şi simplu nişte medii. Recomandarea noastră este să programaţi şedinţele foto după ce copilul a căpătat abilitatea respectivă. De exemplu şedinţa foto de 9 luni se poate desfăşura la fel de bine şi la 8 luni, dar şi la 10 luni. Important este să marcăm abilitatea sa nouă – aceea de a se ridica şi a sta în picioare sprijinit.

Fotografii Baby Plan

Vezi aici cele mai recente postări din categoria Baby Plan.

Back To Top