skip to Main Content

Salut!

Sunt Mihai Zaharia – fotograf de copii şi fotograf de nuntă din anul 2011. Mă consider un om norocos şi împlinit. Îţi mulţumesc pentru vizita pe acest site! Dă-mi voie să îţi spun câteva cuvinte despre ceea ce fac ca fotograf de copii.

Atunci când fotografiez evenimente (aşa cum sunt botezurile sau aniversările) practic un stil neintruziv care se numeşte fototgrafie documentară sau fotojurnalism. Nu dau indicaţii pariticipanţilor la eveniment, nu regizez momente şi nu fabric imagini. În schimb experienţa de 7 ani şi peste 200 de evenimente fotografiate, îmi permite să surprind momentele care se desfăşoară în mod spontan în faţa mea. Ştiu că aceste imagini autentice au cu adevărat rol de amintire pentru voi şi le veţi privi cu drag peste ani. Pentru că sunt imagini reale, pline de viaţă şi de emoţie.

Pe de altă parte există etape ale vieţii care nu sunt legate de un eveniment major (cum sunt nunţile, botezurile sau aniversările), dar pe care vrei să ţi le aminteşti cu drag peste timp. Poţi alege să documentezi aceste etape într-un stil mai relaxat, fotojurnalist (fotojurnalism de familie) sau sub forma unor şedinţe foto de scurtă durată (şedinţe foto de familie, şedinţe foto cu copii sau cu bebeluşi, şedinţe foto de maternitate).

Mihai Zaharia - fotografie de profil
Back To Top