skip to Main Content

Fotografie de botez

Fotografierea botezului în stil documentar, fotojurnalistic, fără intervenția fotografului în desfășurarea evenimentului. Instantanee pline de viață și de emoție, pentru a ilustra povestea unei zile speciale din viața copilului tău: ziua botezului.

Fotojurnalism de familie

Fotojurnalism de familie | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

O zi din viaţa familiei voastre surprinsă în instantantee autentice şi pline de viaţă. Fără regie. Fără indicaţii. Fără posing. De la prima oră a dimineții, până seara târziu – tu decizi când începe şi când se termină ziua.

Fotografie de maternitate

Fotografie de maternitate | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

Sarcina este o perioadă minunată din viața oricărei femei. O perioadă în care treci printr-o serie de schimbări miraculoase. Noi credem că merită sărbătorită şi că vei dori să îți amintești mereu de momentul când o nouă viață creștea la tine în burtică.

Şedinţe foto cu bebeluşi

Şedinţe foto bebe | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

Primele zile din viaţa bebeluşului tău surprinsee în imagini de excepţie.

Şedinţe foto cu copii

Şedinţă foto copii | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

Dacă mă întrebi când e cel mai bun moment pentru a face o şedinţă foto cu copilul tău, îţi voi răspunde: oricând. Nu aştepta o ocazie specială pentru a crea amintirile de care vă veţi bucura împreună toată viaţa!

Şedinţe foto de familie

Şedinţă foto de familie | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

Anii trec, copii cresc repede şi se schimbă… Nu este nevoie să aştepţi o ocazie specială pentru a realiza o şedinţă foto de familie.

Baby Plan

Baby Plan | Mihai Zaharia Photography - Fotografie de copii

Primul an din viaţa copilului tău, surprins în imagini excepţionale, pentru a ilustra toate etapele esenţiale din dezvoltarea sa. Baby Plan înseamnă o serie de şedinţe foto pe parcursul primului an, pentru a marca aceste etape: nou-născut, stă pe burtică, stă în funduleț, stă în picioare, merge singur. Tu alegi câte şedinţe foto facem (minim 4).

Fotografie la aniversări copii

Fie că este vorba despre petrecerea „de moț“ (la un an) sau de orice altă petrecere aniversară, cu siguranţă nu vrei să ratezi ocazia de a documenta evenimentul. Fotografie în stil fotojurnalistic, fără intervenția fotografului în desfășurarea evenimentului.

Pentru servicii de fotografie de nuntă, fotografie de cuplu, cununie civilă, şedinţe foto Save The Date şi Trash The Dress, te rog să vizitezi site-ul Mihai Zaharia Photography – fotograf de nuntă.

Back To Top