skip to Main Content

Fotografie de maternitate

Fotografie de maternitate

Fotografia de maternitate sau fotografia cu viitoare mămici – sunt acele fotografii pe care le realizezi atunci când eşti însărcinată. Sarcina este o perioadă minunată din viaţa unei femei. Noi credem că merită marcată şi sărbătorită ca atare.

De ce să faci o şedinţă foto de maternitate?

Viitoarele mămici trec printr-o serie de schimbări.

Perioada de timp în care poți face fotografii de maternitate este relativ scurtă. Dacă nu profiți de ocazie, vei constata că a trecut și nu mai poți întoarce timpul.

Când este momentul optim pentru fotografie de maternitate?

Perioada ideală pentru a realiza fotografii de maternitate este în săptămâna 30-32 de sarcină. În această perioadă burtica este foarte bine vizibilă.

Cine poate participa la o şedinţă foto de maternitate?

Desigur, şedinţa foto nu se poate face fără tine, viitoarea mămică 🙂 Însă recomandarea noastră călduroasă este să participe şi viitorul tătic. Să nu uităm că aceste fotografii sunt cadoul pe care i-l veţi face copilului vostru care urmează să se nască, atunci când va creşte. Vrem să arătăm în imagini că bebeluşul care urmează să vină pe lume este un copil dorit şi aşteptat cu drag de doi părinţi iubitori. Dacă există frăţiori mai mari, aduceţi-i şi pe ei la şedinţa foto de maternitate. Când se va uita peste ani la fotografii, copilul tău se va bucura să vadă că întreaga familie l-a aşteptat cu drag.

Ce recuzită e nevoie să aduc la şedinţa foto de maternitate?

La Mihai Zaharia Photography practicăm un stil de fotografie documentar, bazat pe fotografii candide. Ceea ce ne dorim este să documentăm în imagini o etapă minunată a vieţii tale. Să creăm amintiri de care te vei bucura, împreună cu copilul tău, peste ani. Din acest motiv nu sugerăm un anumit inventar de obiecte de recuzită. Mai mult, nu folosim elemente proprii de recuzită. Dar te încurajăm să aduci cu tine orice obiecte crezi că sunt binevenite. Le vom folosi cu drag. Poţi aduce orice accesoriu vestimentar, orice jucărie sau orice alt obiect pe care le-ai cumpărat deja în aşteptarea bebeluşului care urmează să se nască.

Cât durează o ședință foto de maternitate?

Durata medie a unei ședințe foto de maternitate este de o oră și jumătate. Vom lua oricât de multe pauze consideri că sunt necesare.

Cât costă fotografia de maternitate?

Pentru o ofertă detaliată, vă rog să mă contactați.

Galerii foto – Fotografie de maternitate

Vezi mai jos cele mai recente postări din categoria Fotografie de maternitate.

Back To Top