skip to Main Content

Fotojurnalism de familie

Fotojurnalism de familie

O zi din viaţa familiei voastre surprinsă în instantantee autentice şi pline de viaţă. Fotografii sincere cu voi aşa cum sunteţi în viaţa de fiecare zi.

Majoritatea oamenilor se gândesc să angajeze un fotograf profesionist doar atunci când apar evenimente importante în viaţa lor: nuntă, botez, aniversare etc. Dar oare nu merită să ne amintim şi de restul zilelor?

Serviciul Fotojurnalsim de familie este un concept foarte nou în spaţiul românesc, şi probabil multora nu le este familiar. De aceea vreau să precizez că acest tip de fotografie presupune fotografierea unei zile normale din viaţa voastră, din viața familiei tale – a unei familii normale. Vom face fotografii într-o zi oarecare, în care nu se desfăşoară niciun eveniment deosebit. Dacă vă doriţi fotografierea unui eveniment, vă rog să consultaţi secţiunile respective: Fotografie de botez sau Fotografie la aniversări copii. Dacă nu vă doriţi fotografierea în stil fotojurnalistic a unei zile complete, aveţi posibiitatea să optaţi pentru o Şedinţă foto de familie sau Şedinţă foto cu copii cu durată redusă.

Cât durează?

Acest serviciu se referă la fotografierea unei zile întregi din viaţa familiei tale. Aşadar vom fotografia pe durata unei zile întreagi: de la primele ore ale dimineţii, până seara târziu. Voi fi alături de voi pe tot parcursul zilei, pentru a documenta întâmplările din viaţa voastră.

Cât costă pachetul Fotojurnalism de familie?

Pentru o ofertă detaliată, vă rog să mă contactați.

Fotografii fotojurnalism de familie

Vezi aici cele mai recente postări din categoria Fotojurnalism de familie.

Back To Top